Οι Υπηρεσίες μας

Επαγγελματική ποιότητα & ταχύτητα!

Προσφέρουμε μεταφραστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε περισσότερες απο 20 γλώσσες στις πιο ανταγωνιστικές της αγοράς με γνώμονα την άριστη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση σας.

Μετάφραση

Οι έμπειροι συνεργάτες μας μεταφράζουν κάθε είδους έγγραφο σας, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες σας και παρέχοντας το καλύτερο αποτέλεσμα, παρέχοντας υπηρεσίες μετάφρασης σε πολυάριθμους τομείς όπως νομικές, ιατρικές, φαρμακευτικές, τεχνικές κ.α.

Επίσημη Μετάφραση

Επίσημη, ή αλλιώς επικυρωμένη ή πιστοποιημένη, μετάφραση. Σε συναλλαγές σας με δημόσιους φορείς και υπηρεσίες, με ελληνικές αλλά και ξένες αρχές, η χρήση της επίσημης μετάφρασης είναι απαραίτητη ώστε να πιστοποιηθεί η εγκυρότητα και η ορθότητα της.

Διερμηνεία

Παρέχουμε υπηρεσίες διερμηνείας μέσω των εξιδεικευμένων συνεργατών μας οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί και κατέχουν μακροχρόνια εμπειρία στην ταυτόχρονη διερμηνεία ,στη διαδοχική διερμηνεία και στην ψιθυριστή διερμηνεία.

Επιμέλεια & Διόρθωση Κειμένων

Ελέγχουμε και διορθώνουμε τα έγγραφα σας με την απαραίτητη προσοχή και γνώση ώστε να εξαλείψουμε τυχόν λάθη και να εξασφαλίσουμε ότι θα έχετε στα χέρια σας ένα άρτιο αποτέλεσμα για τη δημοσίευση και την κοινοποίηση τους.

Κειμενογραφία (Copywriting)

Η Κειμενογραφία (copywriting) έχει ως στόχο τη δημιουργία και τη συγγραφή πειστικών μηνυμάτων τα οποία θα ωθήσουν έναν καταναλωτή ή έναν πελάτη στο να εμπιστευτούν και να ‘’αγοράσουν’’ τις υπηρεσίες σας .

Απομαγνητοφώνηση

Με τον όρο απομαγνητοφώνηση εννοούμε τη μεταγραφή οποιουδήποτε ηχητικού αρχείου σε κείμενο. Σας εγγυόμαστε ότι όλο το περιεχόμενο των ηχητικών αρχείων σας θα καταγραφεί σε μορφή κειμένου με ακρίβεια τηρώντας τη δομή και το ύφος.